Login
Filtrare

Grad de dificultate

Expert
Avansat
Mediu
Incepator
Copii

Categorie

Anagrame

Bancuri

Metagrame

Scarturi

Culinare

Integrame


Top membri
1
995755
2
959620
3
895365
4
879025
5
871945
Sondaj opinie

Sondaj opinie
Ce grad de dificultate al integramelor doriti sa predomine pe acest site?
Politica de confidentialitate
Confidentialitate
Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Editura Maxim Concept S.R.L., de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Editura Maxim Concept S.R.L.ᅠ nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.
 
Editura Maxim Concept S.R.L. va respecta alegerile ce tin de confidentialitate. Daca ne oferiti informatii personale, le vom trata cu atentie si în conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate.
 
Editura Maxim Concept S.R.L. poate utiliza Informatiile dumneavoastra personale si Informatiile optionale (reunite sub denumirea "Informatii despre utilizator") în scopul administrarii si/sau al perfectionarii acestui site si conform celor descrise în aceasta Politica.
 
Daca va înregistrati pentru un serviciu www.integrameonline.ro, noi adunam datele dumneavoastra (Informatii personale si/sau Informatii optionale) pentru a va oferi servicii specifice si a personaliza experienta dumneavoastra pe acest site. Putem folosi informatiile pe care ni le-ati dat pentru a va trimite prin email sau posta oferte care v-ar putea interesa. În fiecare asemenea email sau pachet de informatii trimis prin posta vom include, de asemenea, instructiuni privind modul în care va puteti anula înregistrarea, evitând astfel primirea de mesaje viitoare din partea noastra.
 
Editura Maxim Concept S.R.L. nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului în care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii Editura Maxim Concept S.R.L..
 
Editura Maxim Concept S.R.L. urmareste cu devotament asigurarea securitatii Informatiilor despre utilizator si nu va dezvalui aceste informatii ale dumneavoastra niciunei terte parti, cu exceptia situatiilor descrise în aceasta Politica de confidentialitate; mentionam ca Editura Maxim Concept S.R.L. are dreptul sa dezvaluie Informatii personale si/sau Informatii optionale catre orice parte (terta):
 
(a) Daca Editura Maxim Concept S.R.L. are consimtamântul dumneavoastra pentru dezvaluirea informatiilor;
 
(b) daca i se solicita detinatorilor site-ului www.integrameonline.ro sa ofere Informatii personale si/sau Informatii optionale în conformitate cu legile în vigoare, ca urmare a unui ordin judecatoresc sau în cadrul altor proceduri legale;
 
(c) daca o asemenea dezvaluire a Informatiilor personale si/sau a Informatiilor optionale este necesara pentru protejarea drepturilor si a proprietatii Editura Maxim Concept S.R.L.; sau
 
(d) daca o asemenea dezvaluire a Informatiilor personale si/sau a Informatiilor optionale este necesara pentru a oferi servicii adecvate clientilor finali Editura Maxim Concept S.R.L., inclusiv dumneavoastra.
 
Pentru a preveni accesul sau dezvaluirea neautorizata, Editura Maxim Concept S.R.L. asigura pastrarea adecvata a Informatiilor dumneavoastra personale si/sau a Informatiilor optionale într-un server securizat la care au acces doar parti (terte) autorizate.
 
Va rugam sa cititi si sectiunea "Termeni si conditii" de utilizare suplimentari aplicabili acestui site.