jdRrk3k6bRmcUzMNk817qg==
Login




Home

Integrame

Orez cu midii si praz (26.09.2016)
Rating: 3.9

In aceasta integrama se foloseste ortografia cu â
Pentru a primi puncte pe aceasta integrama trebuie sa va logati!
Ceapa se taie marunt, iar prazul se taie rondele si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga orezul clatit in apa rece si scurs, vinul alb si midiile congelate. Cand zeama scade se adauga 2-3 pahare de apa si condimente dupa gust. Se lasa la foc mic sa fiarba, se amesteca des sa nu se lipeasca si se adauga rosia taiata cuburi spre sfarsit. Se lasa sa fiarba cam 10 minute. Pofta buna !


E O ȘARLATANĂ
POTRIVIȚI LA CULOARE
 
1) ...
BUN VORBITOR
 
MUCALITĂ
TANIA AVRAM
 
ÎN FRIG !
CREANGĂ
MASCULUL DIN CIREADĂ
     
4) ...
SIMȚ DIPLOMATIC
 
TALENT DIVIN
BANUL NOSTRU
 
ÎN BAIȚ !
A FAVORIZA
               
ARE CAPITALA LA ROMA
ÎN RUTĂ !
           
FATĂ CU BUCLE
2) ...
           
STROPIRE
ÎN CASETĂ !
         
MERS RAPID AL CALULUI
 
       
ȚĂRĂNESC
ASTA NU SE PREFACE
           
CÂNTEC DE LEAGĂN
ABSURDĂ
     
ÎN COTE !
COJI DE OUĂ
   
7) ...
LIPSIT DE COARNE
       
DIN CITAT !
     
REN !
PORȚIE LA MASĂ
   
         
MÂNĂ
3) ...
       
FLOARE REGALĂ
SIMBOL FEMININ
VO
                 
   
ÎN TUCI !
EGIDĂ
   
RAMONA TUDOSE
AGĂȚĂTOARE LA HAINĂ
   
I SE VAD COASTELE DE SLAB CE ESTE
 
 
FIBRE
PIȘCATĂ
               
     
PELERINĂ SCURTĂ
 
PREFIXUL NOULUI
LA SATE !
     
6) ...
IMEDIAT !
A SE PORNI BRUSC
APOI
           
SUD-VEST
TRECUT LA INTRARE
   
       
RIDICĂ MAȘINA
ÎN OCEAN !
VITEJI
     
ÎN SACA !
ZBOR LA INAMIC
 
5) ...
CAPABILI
ÎN RITM !
       
8) ...
SCLIPIRE
         
A TĂIA DUPĂ TIPAR
FOST REGE RUS
       
CERB NORDIC
PARADIS
     
             
SIDERALĂ
VERIGĂ
             
LĂSAȚI LA URMĂ !
CREDULI
   
SITUAȚII FAVORABILE
           
ISTEȚ
       
         
TĂIERI CU LAMA
           
VIOREL BARBU
   

DEX:
Timpul tau: 00:00:00

Punctaj maxim:130 
Dificultate: Incepator
Timpul cel mai scurt de rezolvare: 00:01:04
Numar de rezolvari: 626
Ajutor
X
-Sunt acceptate numai caractere alfabetice
-In aceasta integrama se foloseste ortografia cu â din a
-Pentru a introduce o solutie se face clic pe definitia acesteia; de asemenea, se poate completa fiecare casuta individual, facand clic pe aceasta;
-In cazul unei greseli, stergeti litera dintr-o casuta selectata apasand tasta Delete;
-Cand ati terminat de completat integrama, apasati pe butonul Verifica. In cazul in care exista erori in integrama, acestea vor fi marcate, pe rand, cu rosu. Daca observati o greseala in integrama, folositi formularul Semnalare Greseli, iar echipa noastra o va corecta in cel mai scurt timp.
-Daca integrama este rezolvata corect, veti fi trimis catre o pagina unde puteti acorda un rating integramei.Dupa o rezolvare corecta, integrama va fi disponibila doar in sectiunea Integrame rezolvate.
Criterii de calcul al punctajului
X

1.Marimea integramei:
 - mare (suprafata este mai mare decat 190): 50 puncte
 - mica (suprafata este mai mica decat 190): 25 puncte

2.Dificultatea integramei:
 - copii: 20
 - incepator: 30
 - mediu: 50
 - avansat: 70
 - expert: 100

La aceste doua criterii, se adauga:
 - la atingerea unui timp record: + 50 de puncte
 - la fiecare verificare gresita a unei integrame: -5 puncte

  • Semnaleaza greseli
  • X
Integrama:
Utilizator:
Descriere:
Cod securitate: captcha
Problema tehnica Semnaleaza greseli Ajutor Verifica


Integrame Culinare
Acesta integrama
apartine revistei:
Integrame Culinare
Numar pagini: 28
Periodicitate: Lunara