Login
Filtrare

Grad de dificultate

Expert
Avansat
Mediu
Incepator
Copii

Categorie

Anagrame

Bancuri

Metagrame

Scarturi

Culinare

Integrame


Top membri
1
995755
2
959620
3
895365
4
879025
5
871945
Sondaj opinie

Sondaj opinie
Ce grad de dificultate al integramelor doriti sa predomine pe acest site?
Despre Noi

Compania si produsele
Editura Maxim Concept a deschis piata revistelor de divertisment - reviste de cuvinte incrucisate in anul 1991, dezvoltand un adevarat fenomen publicistic in domeniu, pastrandu-si pozitia de lider de piata in toti acesti ani.

Misiunea noastra
Sa captam atentia dezlegatorului printr-o relaxare activa oferindu-i jocuri de cuvinte de cea mai buna calitate. Sloganul nostru ,,Atentie! Dezlegarea acestor jocuri creeaza dependenta“ este confirmat prin succesul publicatiilor.
Filozofia produselor
Gama foarte variata a jocurilor de cuvinte incrucisate ofera dezlegatorului posibilitatea alegerii revistelor dupa: grade de dificultate diferite (copii, incepator, mediu, avansat, expert), genuri de magazine (cu toate jocurile) sau reviste numai de integrame, reviste pentru copii.

Recunoasterea marcii Maxim
Publicul dezlegator a fost invatat sa aleaga jocurile de cuvinte incrucisate Maxim pentru calitatea si diversitatea acestora.

Prezenta pe piata
Revistele editate de Editura Maxim Concept se gasesc usor la toate punctele de difuzare a presei atat la chioscurile traditionale – stradale, cat si la cele neconventionale – marketuri, supermarketuri, hipermarketuri, aeroporturi etc.

Solutii de publicitate targetate
Pachetul extins de reviste care insumeaza un tiraj lunar de peste 500.000 exemplare poate fi tinta ideala a advertiserilor de produse mass-market, asigurandu-le un tiraj foarte mare, cu o acoperire nationala si o publicitate diferita pe oricare alt suport print, si foarte eficienta totodata.
Unicitatea consta in personalizarea oricarui produs-serviciu prin crearea unui joc interactiv peste care un consumator trece de cel putin 3 ori, motiv pentru care mesajul publicitar este vizualizat de mai multe ori – pana la dezlegarea definitiva a unui joc.